Besøke Returkraft

Gruppe mennesker på omvisning i prosessanlegg. Foto.
Vi tilpasser faglig innhold og omvisningsrute etter alder, gruppestørrelser og interesser. Ta kontakt for å få et skreddersydd besøk hos oss!


Returkraftanlegget er tilrettelagt for å kunne ta imot besøk fra publikum. Vi har en egen Returkraftskole og tar imot besøk fra ungdomsskoler, videregående skoler og på universitetsnivå. Vi har også noe besøksaktivitet rettet mot bedrifter, organisasjoner og speidergrupper.

En gruppe kan bestå av maksimalt 30 deltakere (hvis ikke annet er avtalt). En omvisning varer ca. 1,5 klokketimer og er gratis. Dersom du ønsker et undervisningsopplegg i tillegg til omvisningen har besøket varighet på 2 timer.

Ønsker dere å spise nista deres hos oss? Gi oss beskjed i forkant, så spanderer vi juice. Det bør settes av ½ time ekstra tid på besøket dersom dere skal spise her.


Før du booker et besøk hos oss må du lese gjennom informasjonsskrivene og sette deg inn i praktisk informasjon for besøk på anlegget.


Undervisningsopplegg

På Returkraftskolen tilbyr vi ulike undervisningsopplegg som kan bookes sammen med omvisning på anlegget. Alle undervisningsoppleggene vi tilbyr er forankret i læreplaner for skolen og retter seg mot elever på ungdom- og videregående skole. I listen under finner du mer informasjon om de forskjellige undervisningstilbudene.

Er det noen spesielle hensyn vi trenger å ta i forhold til gruppen som kommer er det fint med beskjed på forhånd. Runden kan tilpasses krykke- og rullestolbrukere.

Bestill besøk ved å fylle ut skjemaet under.

Dersom datoen du ønsker er markert i lysegrå tekst, betyr det dessverre at det at denne dagen er fullbooket.

Gina Nordsveen
Bedriftspedagog
90932970
gn@returkraft.no