En annerledes dag
Skrevet av
BW
Publisert:
1/11/2012
Operasjon Dagsverk

I dag er det operasjons dagsverk. Dette er en dag hvor videregående skole elever tjener inn penger til et spesielt prosjekt. I år samarbeider operasjons dagsverk med Strømmestiftelsen. Pengene i år går til kasteløse, de som er mest undertrykt i Nepal. Prosjektet heter Samvad, noe som betyr dialog på nepali. Målet er å opprette 1000 Samvad-sentre for 25 000 ungdommer i Nepal, slik at de kan få seg en utdanning. 

Hvis du vil lese mer om dette prosjektet, kan du lese mer om det her.  

I dag har jeg vært så heldig å fått lov til å jobbe på Returkraft. Jeg heter Marte og er elev ved Vågsbygd videregående skole, hvor jeg går på musikklinja i 1. klasse. 

Her på returkraft har jeg vært med en skoleklasse rundt i fabrikken, hvor jeg har vært ”assistent” for Birgitte Wergeland, som har ansvar for alle skoleklassene som kommer hit til Returkraft. Dette har vært en veldig lærerik opplevelse for meg. Jeg har lært mye nytt om returkraft og om hvordan ting foregår her. For meg har dette vært en veldig positiv og bra opplevelse, som jeg kan anbefale for andre. Jeg har hatt en kjempebra dag her på Returkraft!   

Takk for meg. 

-Marte.