Snarveier:
Om Returkraft

Returkraft søker markedssjef

Skrevet av:
Publisert:
26.5.2023
Fotografi fra solfylt uteområde ved en prosessbedrift. Stabler med utstyr og en truck sees i forbrunnen, arbeidere ikledd verneutstyr i bakgrunnen.
Nyopprettet stilling i et av Europas mest moderne forbrenningsanlegg

Returkraft er i en utviklingsfase og vi ønsker å styrke markedsarbeidet med en positivt innstilt leder med kommersiell teft. Strukturert samarbeid med øvrige avdelinger vil være nøkkelen til optimale løsninger for Returkrafts samfunnsoppdrag, og den nyopprettede stillingen som markedssjef vil ha en sentral rolle i dette arbeidet.

Nyopprettet stilling i et av Europas mest moderne forbrenningsanleggVi søker en kommersiell og inkluderende teamspiller, som møter markedet og kollegaer med avfallsfaglig tyngde, kommersiell teft og retningsgivende trygghet. Rollen får operativt ansvar for å sikre selskapets tilgang på næringsavfall. Arbeidet er sentralt i optimaliseringen av selskapets kapasitetsutnyttelse og tilhørende leveranse av grønn energi.

Sammen med erfarne kolleger kommer du til å oppleve en selvstendig, utfordrende og variert stilling i en samfunnsviktig og solid virksomhet på Sørlandet. Rollen er sentral og en viktig del av teamet på et avansert og miljøvennlig prosessanlegg.

For mer informasjon om stillingen, se stillingsutlysning på webcruiter.no