Snarveier:
Om Returkraft

Ledig stilling: Vedlikeholdssjef [Utløpt]

Skrevet av:
Publisert:
27.8.2020

Teknisk utvikling og vedlikeholdsledelse i et av Europas mest moderne miljøanlegg.

Vår nåværende leder har søkt nye utfordringer utenfor selskapet, og vi ser nå etter hans etterfølger. Vi søker en samarbeidsorientert og tydelig leder med gode kommunikasjonsevner. Ansvaret omfatter videreutvikling og operativ ledelse av vedlikeholdsavdelingen. Avdelingen har ansvar for forebyggende og korrektivt vedlikehold på et moderne og avansert prosessanlegg med store krav til oppetid. Stillingen innebærer også ansvar for å utvikle og implementere selskapets vedlikeholdsstrategi og -planer.

Organisasjonen er preget av korte kommunikasjonslinjer, tette relasjoner og utpreget tverrfaglighet. Returkraft vektlegger teamarbeid, og vår nye leder forventes å bygge videre på et godt grunnlag, og arbeide målrettet med kontinuerlige forbedringer.

Stillingen inngår i bedriftens ledergruppe, og har en sentral posisjon i den tekniske utviklingen av virksomheten. Som internasjonalt referanseanlegg har vi høye ambisjoner som miljøbedrift. Vedlikeholdsavdelingen spiller en viktig rolle i overgangen til sirkulær økonomi og en bærekraftig framtid. Sammen med erfarne kolleger kommer du til å oppleve en utfordrende og variert lederstilling, med gode utviklingsmuligheter i en samfunnsviktig og solid virksomhet på Sørlandet.

Les mer om stillingen hos rekrutteringsbyrået Selection Partner.no.