Snarveier:
Om Returkraft

En innholdsrik dag

Skrevet av:
BW
Publisert:
2.9.2011

Det nærmer seg vedlikeholdsstopp med stormskritt. Hele Returkraft er preget av det. Vi har hatt sprengfeiing i et par dager, hvor "ballonger" er blitt sprengt inni ovnen for å riste løs all flygeaske som fester seg til veggene inni ovnen. Det ryddes og klargjøres for vedlikehold. Mandag vil det komme et innrykk av folk fra ulike land for vedlikehold. Det skal kurses i sikkerhet på anlegget og alle skal få et sted og sove og spise. Det er derfor satt opp brakker utenfor hos oss. 

På grunn av vedlikeholdsstoppen blir besøksordningen satt på vent i september måned. Oktober er fullbooket, men det er fortsatt ledige dager i november og desember for skoleklasser. Det vil i slutten av september bli lagt ut datoer hvor andre interessert kan være med på omvisning her på anlegget. 

I dag hadde vi besøk av to flotte grupper, en gruppe fra Tekniske fagskole og en fra Tangen videregående. Som dere ser av bildet, var det en stilig gjeng med unge gutter som lærte om avfallshåndtering og energigjenvinning.

Tangen videregående

Tangen videregående Vi ser fram til nye besøk i oktober!